6945 294 293

Απεντομώσεις Χαλκιδική – Spiti Clean & Kill


Η Spiti Clean & Kill είναι μια νόμιμη εταιρία με έδρα το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Η εταιρία μας έχει πολυετή παρουσία στις υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και βιολογικών καθαρισμών και στον Νομό Χαλκιδικής. Συνεργαζόμαστε με φημισμένα Ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τουριστικά καταλύματα, κατοικίες και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα, στην Σιθωνία, στην Ιερισσό και στην Ουρανούπολη.

Διαχειριζόμαστε καταπολεμήσεις εντόμων και τρωκτικών σε εξοχικές κατοικίες, κατοικίες Airbnb, εστιατόρια, καταστήματα, beach bars, camping κ.α. Παράλληλα διαθέτουμε παγίδες τρωκτικών, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες και απωθητικά φιδιών.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρία μας ; Διαβάστε εδώ για την εταιρία μας και τους λόγους που θα προτιμήσετε εμάς για υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης στον χώρο σας !

Αναλαμβάνουμε Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις σε όλη την Χαλκιδική ( Άθυτο, Πευκοχώρι, Χανιώτη, Καλλιθέα, Παλιούρι, Φούρκα, Ποσείδι, Νέα Μουδανιά, Νέο Μαρμαρά, Σάρτη, Βουρβουρού, Καλύβες, Μεταμόρφωση, Καλλικράτεια, Νέα Πλάγια, Νέα Τρίγλια, κ.α. )

Ποια έντομα ευδοκιμούν περισσότερο στην Χαλκιδική ;

Τα έντομα που ευδοκιμούν περισσότερο στην περιοχή της Χαλκιδικής και προσβάλλουν μια κατοικία είναι κυρίως από τα ιπτάμενα οι μύγες, οι σφήκες και τα κουνούπια ενώ από τα έρποντα είναι κυρίως τα μυρμήγκια, οι σαρανταποδαρούσες, τα σκουλήκια υγρασίας, οι κοριοί και οι κατσαρίδες.

Επίσης λόγω αρκετών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στην Χαλκιδική υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεγάλη έξαρση με ψύλλους.

Apolymanseis

Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση σε εξοχική κατοικία στην Χαλκιδική ;

Η υπηρεσία απεντόμωσης σε εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική κοστίζει αναλόγως το έντομο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, την έκταση του προβλήματος και την συνολική επιφάνεια του χώρου που έχουμε να απεντομώσουμε.

Καταπολεμήσεις ιπτάμενων εντόμων σε εξωτερικούς χώρους (κουνούπια, μύγες, κτλ) χρειάζονται συχνότερες εφαρμογές λόγω των καιρικών συνθηκών.

Για απολυμάνσεις και απεντομώσεις Χαλκιδική καλέστε την Spiti Clean & Kill

Το συνεργείο μας βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή της Χαλκιδικής και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για απεντόμωση που ξεκινούν από τα 40€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Άρθρα καταπολέμησης εντόμων

Κάνετε κλικ πάνω στο έντομο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τα αναλυτικά άρθρα μας :

Ξενοδοχεία – Απεντομώσεις Χαλκιδική

Σε τουριστικά καταλύματα και Ξενοδοχεία η εταιρία μας προσφέρει προγράμματα απεντόμωσης-μυοκτονίας για την διαχείριση παρασίτων με παράδοση Φακέλου Εφαρμογών, όπως προβλέπεται από το κράτος και τις υγειονομικές υπηρεσίες (ΕΦΕΤ).

Τα Τουριστικά καταλύματα που δεν διαθέτουν παροχή σίτισης σε πελάτες οφείλουν να έχουν Πιστοποιητικό Εφαρμογής Απεντόμωσης το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο από νόμιμο και εξειδικευμένο συνεργείο Απεντομώσεων με άδεια από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές.

Καλέστε το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο μας για υπηρεσίες Απεντόμωσης . Εξυπηρέτηση σε όλη την Χαλκιδική !

Tα Τουριστικά καταλύματα που παρέχουν υπηρεσίες σίτισης στους πελάτες τους οφείλουν να έχουν σύμβαση με εταιρία Απεντομώσεων για όσο διάστημα λειτουργούν με επαναλαμβανόμενες εφαρμογές και να διατηρούν Φάκελο Εφαρμογών. Ο φάκελος παραδίδεται από την νόμιμη εταιρία απεντομώσεων-εξολοθρεύσεων και περιέχει ετήσια σύμβαση μεταξύ πελάτη και εταιρίας απεντομώσεων, πιστοποιητικά εφαρμογών, ιστορικό εφαρμογών, αρχείο και άδειες φαρμάκων, κατόψεις παγίδων κ.α.

Απολυμάνσεις κατά COVID-19

Η εταιρία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις κατά του COVID-19 σε κατοικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία κ.α. Η απολύμανση επιτυγχάνεται με απολυμαντικό διάλυμα και την βοήθεια νεφελοψεκαστήρα. Η δράση του απολυμαντικού είναι άμεση και ο χώρος που θα απολυμανθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός μίας ώρας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις Απολυμάνσεις.

Απολυμάνσεις στρωμάτων σε Ξενοδοχεία

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει απολυμάνσεις στρωμάτων σε Ξενοδοχεία με Παράδοση Πιστοποιητικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Πιστοποιήσεις ISO , Αξιολογήσεις αστεριών-κλειδιών, καθώς και για επίδειξη σε τουριστικούς πράκτορες αλλά και σε απαιτητικούς πελάτες.

Η διατήρηση & συντήρηση των στρωμάτων σε τουριστικά καταλύματα είναι Υποχρεωτική όπως περιγράφεται στο ΦΕΚ στην κατηγορία “τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές” και σε ετήσια βάση προβλέπεται να απολυμαίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού και απολύμανσης.

Η εταιρία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την απολύμανση και καθαρισμό στρωμάτων από ακάρεα και λεκέδες.

Αντιμετώπιση Κόκκινου Σκαθαριού σε Φοίνικες

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των εντόμων που καταστρέφουν τους Φοίνικες. Το Κόκκινο Σκαθάρι θεωρείται ο σοβαρότερος εχθρός των Φοινίκων σήμερα με ιδιαίτερη προτίμηση στο είδος Phoenix Canariensis.

Στην Χαλκιδική το Κόκκινο Σκαθάρι έχει καταστρέψει και συνεχίζει να καταστρέφει εκατοντάδες φοίνικες ετησίως και προσβάλει όλους τους μήνες του χρόνου και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς.

Η εταιρία μας διατηρεί εδώ και χρόνια πελάτες οικιακούς και Ξενοδοχεία με προγράμματα προληπτικής θεραπείας αντιμετώπισης του Κόκκινου Σκαθαριού.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας εδώ.

Άρθρα Απεντόμωσης

Κάνετε κλικ και διαβάστε τα άρθρα μας για :

Βρείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/spiticleanandkill