23920 73 159


Η Spiti Clean & Kill είναι μια νόμιμη εταιρία απεντομώσεων – απολυμάνσεων με έδρα το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εξόντωση κάθε ανεπιθύμητου επισκέπτη στον χώρο σας όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σφήκες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες , μαύρα σκουλήκια κ.τ.λ. με χρήση μόνο κατάλληλων, νόμιμων και ακίνδυνων για την υγεία σας φαρμάκων και μεθόδων.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες απεντόμωσης σε :

 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • εστιατόρια
 • φούρνους
 • επαγγελματικούς χώρους
 • αποθήκες
 • εργοστάσια
 • γραφεία

Απεντόμωση Θεσσαλονίκη :

Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Θέρμη, Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Περαία, Εύοσμο, Συκιές, Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Πανόραμα, Βασιλικά, Μεσημέρι, Καλοχώρι, Νεάπολη, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Μηχανιώνα, Επανομή κ.ά.

Απεντομώσεις Χαλκιδική

Η εταιρία μας έχει πολυετή παρουσία στις υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και βιολογικών καθαρισμών και στον Νομό Χαλκιδικής. Συνεργαζόμαστε με φημισμένα Ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τουριστικά καταλύματα, κατοικίες και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα, στην Σιθωνία, στην Ιερισσό και στην Ουρανούπολη.

Διαχειριζόμαστε καταπολεμήσεις εντόμων και τρωκτικών σε εξοχικές κατοικίες, κατοικίες Airbnb, εστιατόρια, καταστήματα, beach bars, camping κ.α. Παράλληλα διαθέτουμε παγίδες τρωκτικών, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες και απωθητικά φιδιών.

Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άθυτο, Πευκοχώρι, Χανιώτη, Καλλιθέα, Παλιούρι, Φούρκα, Ποσείδι, Νέα Μουδανιά, Νέο Μαρμαρά, Σάρτη, Βουρβουρού, Καλύβες, Μεταμόρφωση, Καλλικράτεια, Νέα Πλάγια, Νέα Τρίγλια, κ.α. )

Ποια έντομα ευδοκιμούν περισσότερο στην Χαλκιδική ;

Τα έντομα που ευδοκιμούν περισσότερο στην περιοχή της Χαλκιδικής και προσβάλλουν μια κατοικία είναι κυρίως από τα ιπτάμενα οι μύγες, οι σφήκες και τα κουνούπια ενώ από τα έρποντα είναι κυρίως τα μυρμήγκια, οι σαρανταποδαρούσες, τα σκουλήκια υγρασίας, οι κοριοί και οι κατσαρίδες.

Επίσης λόγω αρκετών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στην Χαλκιδική υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεγάλη έξαρση με ψύλλους.

Το συνεργείο μας βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή της Χαλκιδικής και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για απεντόμωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

απεντομώσεις θεσσαλονίκη
Για Απεντόμωση Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική εμπιστευθείτε την εταιρία μας !

Απεντομώσεις σε Επαγγελματικούς χώρους, Επιχειρήσεις και Ξενοδοχεία

Σε επαγγελματικούς χώρους και γενικότερα σε χώρους όπου έχουν σχέση με παραγωγή, συσκευασία και παράδοση προς κατανάλωση τροφίμων όπως: Εστιατόρια, Φούρνοι, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, Μανάβικα, Σούπερ μάρκετ, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Εργοστάσια τροφίμων, Αποθήκες τροφίμων, Catering, κ.α., υποχρεωτικά από το κράτος και τις υγειονομικές υπηρεσίες (ΕΦΕΤ) αυτοί οι χώροι πρέπει να διατηρούν φάκελο απεντόμωσης – μυοκτονίας με συχνότητα επισκέψεων-εφαρμογών άνω των 2 ανά έτος (η συχνότητα διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση).

Ο φάκελος παραδίδεται από την νόμιμη εταιρία απεντομώσεων-εξολοθρεύσεων και περιέχει ετήσια σύμβαση μεταξύ πελάτη και εταιρίας απεντομώσεων, πιστοποιητικά εφαρμογών, ιστορικό εφαρμογών, αρχείο και άδειες φαρμάκων, κατόψεις παγίδων κ.α.

Η εταιρεία μας προσφέρει μηνιαία ή ετήσια προγράμματα απεντόμωσης επαγγελματικών χώρων που μας ζητείται με παράδοση Φακέλου που περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε έλεγχο από Υγειονομικές Υπηρεσίες (πιστοποιητικό εφαρμογής, κάτοψης του χώρου με σήμανση των εντομοπαγίδων, έγγραφα (msds) των νόμιμων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται, αναφορές αποτελέσματος, κ.α.).

Απορίες σχετικά με την Απεντόμωση

Γιατί να επιλέξω την Spiti Clean & Kill για απεντόμωση του χώρου μου;

Επιλέγετε την εταιρία μας γιατί :

 • Κατέχουμε κρατική άδεια εφαρμογών απεντομώσεων σε κατοικημένους χώρους.
 • Οι εφαρμογές απεντόμωσης γίνονται πάντα από τον ιδρυτή και απόφοιτο Χημείας Α.Π.Θ.
 • Για την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.
 • Για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
 • Για την γνώση ,την εμπειρία μας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν εκατοντάδες πελάτες μας.
 • Για τα ευέλικτα ωράρια που εργαζόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία μας εδώ.

Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση ;

Το κόστος μιας απεντόμωσης είναι ανάλογο πολλών παραγόντων : χώρος απεντόμωσης, είδος διαδικασίας απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθεί, είδος εντόμου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μέγεθος προσβολής, υλικά και φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν, χρόνος διαδικασίας κ.α.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις τιμές απεντόμωσης που προσφέρει η εταιρία μας εδώ.

Έχω παιδιά και κατοικίδια, μπορώ να κάνω απεντόμωση ;

Όταν πραγματοποιείται απεντόμωση σε κλειστούς χώρους (π.χ. σπίτια) λαμβάνονται όλα τα μέτρα και οι κανόνες προστασίας για την ασφάλεια των ανθρώπων και ζώων. Δεν θέτουμε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων και ζώων. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία δίνονται εξηγήσεις για το τρόπο εφαρμογής, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται και σημαντικές συμβουλές για την διαχείριση της κατάστασης πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της εφαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα για την Απεντόμωση σπιτιού.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μια απεντόμωση σε κλειστό χώρο γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, με εγκεκριμένα από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, άοσμα και αβλαβή εντομοκτόνα φάρμακα ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες τους. Ο ψεκασμός του φαρμάκου γίνεται προσεκτικά σε επιφάνειες που δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια ο άνθρωπος ούτε έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής, αερίζεται ο χώρος αρκετά καλά και αφήνεται το εντομοκτόνο διάλυμα να στεγνώσει. Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες να απομονώσουν ή απομακρύνουν για λίγη ώρα παιδιά ή κατοικίδια ζώα για να μην έρθουν σε επαφή με ψεκασμένες επιφάνειες.

Σε περιπτώσεις που μια εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με άλλες μεθόδους (π.χ αέρια εντομοκτόνα) ή με φάρμακα με έντονη οσμή τότε ο χώρος αποκλείεται για όλους για το χρονικό διάστημα που θα θέσει ο επαγγελματίας.

Μπορώ να κάνω απεντόμωση μόνος μου στην οικία μου, γιατί να καλέσω κάποιον επαγγελματία ;

Ο κάθε ιδιώτης έχει πρόσβαση πλέον να προμηθευτεί από μόνος του κάποια από τα είδη φαρμάκων απεντόμωσης. Ωστόσο θέτονται κάποια ερωτήματα:

Είναι γνώστης για το ποιο είναι το ιδανικό φάρμακο που χρειάζεται για την περίπτωση του ; Η απάντηση είναι σπανίως θετική. Τις περισσότερες των περιπτώσεων ο ιδιώτης προμηθεύεται ένα κοινό εντομοκτόνο που του σύστησε κάποιος ή είδε να διαφημίζεται αδιαφορώντας αν το συγκεκριμένο είδος φαρμάκου έχει μεγάλη ικανότητα να εξολοθρεύσει το είδος εντόμου που αντιμετωπίζει.

Έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χρησιμοποιήσει ; Αναλόγως του είδους απεντόμωσης που θα ακολουθηθεί χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός όπως και ο εξοπλισμός προστασίας του σώματος και προσώπου κάτι που προσθέτει επιπλέον έξοδα στον ιδιώτη.

Έχει τις απαραίτητες γνώσεις τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να γίνει σωστά η εφαρμογή και να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημά του ; Η απάντηση είναι αρνητική. Ένας ιδιώτης δεν μπορεί να έχει τις ίδιες γνώσεις με κάποιον επαγγελματία όσο αφορά τις τεχνικές, την βιολογία και συνήθειες των εντόμων. Ένας λανθασμένος χειρισμός του ιδιώτη μπορεί να οδηγήσει σε επέκταση του προβλήματος και όχι σε καταστολή.

Τι κινδύνους θέτει στον εαυτό του και στους γύρω του αν κάνει κάτι λάθος ; Η έλλειψη γνώσης χειρισμού φαρμάκων απεντόμωσης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας στον ίδιο, σε συνανθρώπους του και σε οικόσιτα ζώα. Πέρα από μια αλλεργική αντίδραση που είναι πιθανό να συμβεί, υπάρχει ο μεγάλος έμμεσος κίνδυνος δηλητηρίασης μέσω τροφίμων. Επίσης ένας κακός χειρισμός, μια παράβλεψη ή η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού μπορεί να οδηγήσει και σε βλάβες σε κτίρια και συσκευές.

Ποια εγγύηση έχω για το αποτέλεσμα της απεντόμωσης ;

Η Spiti Clean & Kill παρέχει εγγύηση καλού αποτελέσματος σε όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης. Εξηγούμε στον πελάτη τις πιθανότητες να αποτύχει μια διαδικασία ή αν χρειαστεί και επαναληπτική εφαρμογή ύστερα από την σωστή εκτίμηση του προβλήματος. Επαναλαμβάνουμε την επίσκεψη μας χωρίς κόστος εάν η αναποτελεσματικότητα οφείλεται καθαρά σε αστοχία της εφαρμογής εκ μέρους μας.

Άρθρα καταπολέμησης εντόμων

Κάνετε κλικ πάνω στο έντομο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τα αναλυτικά άρθρα μας και τις ενότητες τους όπως περιγράφονται:

 • Κουνούπια : Βιολογία. Πως καταπολεμούνται τα κουνούπια σε εξωτερικούς χώρους, στο σπίτι και τον κήπο. Παγίδες για κουνούπια. Αντιμετώπιση κουνουπιών με φυσικούς τρόπους – προληπτικά μέτρα.
 • Μύγες : Βιολογία. Πως να απαλλαγείτε από τις μύγες και τα μυγάκια των φρούτων. Πως να διώχνετε τις μύγες με φυσικό τρόπο. Πως να απαλλαγείτε από τα μυγάκια αποχέτευσης.
 • Κοριοί : Βιολογία. Που κρύβονται οι κοριοί. Τι προβλήματα υγείας προκαλούν τα τσιμπήματα τους. Κοριοί στο στρώμα αντιμετώπιση. Καταπολέμηση κοριών με απεντόμωση ή με ατοξικά. Ποια φάρμακα είναι ιδανικά για την εξόντωση των κοριών.
 • Ψύλλοι : Καταπολέμηση ψύλλων με απεντόμωση. Καταπολέμηση ψύλλων σε εξωτερικούς χώρους. Ψύλλοι στο σπίτι πως να απαλλαγείτε. Φυσική αντιμετώπιση ψύλλων.
 • Κατσαρίδες : Είδη κατσαρίδων & πως καταπολεμούνται. Ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται, Κατσαρίδες στο σπίτι από που βγαίνουν και πως να απαλλαγείτε
 • Σκόροι : Σκόροι τροφίμων βιολογία. Καταπολέμηση στο σπίτι. Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης.
 • Σκουλήκια : Μαύρα σκουλήκια βιολογία & συνήθειες. Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης. Καταπολέμηση μαύρων σκουληκιών υγρασίας με απεντόμωση. Άσπρα σκουλήκια τι είναι και πως καταπολεμούνται.
 • Μυρμήγκια : Πως εμφανίζονται τα μυρμήγκια. Πως φεύγουν τα μυρμήγκια. Φτερωτά μυρμήγκια. Καταπολέμηση μυρμηγκιών στον κήπο & στο σπίτι. Ξυλοφάγα μυρμήγκια.
 • Ψαράκια (Ασημόψαρα) : Βιολογία και συνήθειες. Καταπολέμηση ασημόψαρων σε σπίτι. Αντιμετώπιση με φυσικούς τρόπους.
 • Σφήκες : Αντιμετώπιση. Συνήθειες και είδη. Σφήκες πως εξοντώνονται. Καταπολέμηση μεγάλης σφηκοφωλιάς.
 • Κόκκινο σκαθάρι του Φοίνικα : Βιολογία, Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης. Πως σώζονται οι φοίνικες

Διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα

Κάνετε κλικ και διαβάστε τα άρθρα μας για :

Βρείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/spiticleanandkill