23920 73 159

Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καλαμαριά, Θέρμη, Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Περαία, Εύοσμο, Συκιές, Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Πανόραμα, Βασιλικά, Μεσημέρι, Καλοχώρι, Νεάπολη, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Μηχανιώνα, Επανομή κ.ά.


Η Spiti Clean & Kill είναι μια νόμιμη εταιρία απεντομώσεων – απολυμάνσεων με έδρα το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις (εντομοκτονίες) για κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη στον χώρο σας όπως: κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σφήκες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες , μαύρα σκουλήκια κ.τ.λ. με χρήση μόνο κατάλληλων, νόμιμων και ακίνδυνων για την υγεία σας φαρμάκων και μεθόδων.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις σε :

 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • εστιατόρια
 • φούρνους
 • επαγγελματικούς χώρους
 • αποθήκες
 • εργοστάσια
 • γραφεία
Απεντομώσεις σε όλη την Θεσσαλονίκη από την Spiti Clean and Kill – τηλ. 2392073159
Για αποτελεσματικές Απεντομώσεις σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική εμπιστευθείτε την εταιρία μας !

Απεντομώσεις σε Επαγγελματικούς χώρους

Σε επαγγελματικούς χώρους και γενικότερα σε χώρους όπου έχουν σχέση με παραγωγή, συσκευασία και παράδοση προς κατανάλωση τροφίμων όπως: Εστιατόρια, Φούρνοι, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, Μανάβικα, Σούπερ μάρκετ, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Εργοστάσια τροφίμων, Αποθήκες τροφίμων, Catering, κ.α., υποχρεωτικά από το κράτος και τις υγειονομικές υπηρεσίες (ΕΦΕΤ) αυτοί οι χώροι πρέπει να διατηρούν φάκελο απεντόμωσης – μυοκτονίας με συχνότητα επισκέψεων-εφαρμογών άνω των 2 ανά έτος (η συχνότητα διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση).

Ο φάκελος παραδίδεται από την νόμιμη εταιρία απεντομώσεων-εξολοθρεύσεων και περιέχει ετήσια σύμβαση μεταξύ πελάτη και εταιρίας απεντομώσεων, πιστοποιητικά εφαρμογών, ιστορικό εφαρμογών, αρχείο και άδειες φαρμάκων, κατόψεις παγίδων κ.α.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για Απεντομώσεις σε επαγγελματικούς χώρους & καταστημάτων

5 ερωτήσεις-απαντήσεις σχετικά με την Απεντόμωση :

Γιατί να επιλέξω την Spiti Clean & Kill για απεντόμωση του χώρου μου;

Επιλέγετε την εταιρία μας γιατί :

 • Κατέχουμε κρατική άδεια εφαρμογών απεντομώσεων σε κατοικημένους χώρους.
 • Οι εφαρμογές απεντόμωσης γίνονται πάντα από τον ιδρυτή και απόφοιτο Χημείας Α.Π.Θ.
 • Για την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.
 • Για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
 • Για την γνώση ,την εμπειρία μας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν εκατοντάδες πελάτες μας.
 • Για τα ευέλικτα ωράρια που εργαζόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία μας εδώ.

Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση σπιτιού / διαμερίσματος;

Το κόστος μιας απεντόμωσης είναι ανάλογο πολλών παραγόντων : χώρος απεντόμωσης, είδος διαδικασίας απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθεί, είδος εντόμου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μέγεθος προσβολής, υλικά και φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν, χρόνος διαδικασίας κ.α.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις τιμές απεντόμωσης που προσφέρει η εταιρία μας εδώ.

Έχω παιδιά και κατοικίδια, μπορώ να κάνω απεντόμωση στο σπίτι;

Όταν πραγματοποιείται απεντόμωση σε κλειστούς χώρους (π.χ. σπίτια) λαμβάνονται όλα τα μέτρα και οι κανόνες προστασίας για την ασφάλεια των ανθρώπων και ζώων. Δεν θέτουμε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων και ζώων. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία δίνονται εξηγήσεις για το τρόπο εφαρμογής, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται και σημαντικές συμβουλές για την διαχείριση της κατάστασης πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της εφαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα για την Απεντόμωση σπιτιού.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μια απεντόμωση σε κλειστό χώρο γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, με εγκεκριμένα από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, άοσμα και αβλαβή εντομοκτόνα φάρμακα ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες τους. Ο ψεκασμός του φαρμάκου γίνεται προσεκτικά σε επιφάνειες που δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια ο άνθρωπος ούτε έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής, αερίζεται ο χώρος αρκετά καλά και αφήνεται το εντομοκτόνο διάλυμα να στεγνώσει. Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες να απομονώσουν ή απομακρύνουν για λίγη ώρα παιδιά ή κατοικίδια ζώα για να μην έρθουν σε επαφή με ψεκασμένες επιφάνειες.

Σε περιπτώσεις που μια εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με άλλες μεθόδους (π.χ αέρια εντομοκτόνα) ή με φάρμακα με έντονη οσμή τότε ο χώρος αποκλείεται για όλους για το χρονικό διάστημα που θα θέσει ο επαγγελματίας.

Μπορώ να κάνω απεντόμωση μόνος μου στην οικία μου, γιατί να καλέσω κάποιον επαγγελματία ;

Ο κάθε ιδιώτης έχει πρόσβαση πλέον να προμηθευτεί από μόνος του κάποια από τα είδη φαρμάκων απεντόμωσης. Ωστόσο θέτονται κάποια ερωτήματα:

Είναι γνώστης για το ποιο είναι το ιδανικό φάρμακο που χρειάζεται για την περίπτωση του ; Η απάντηση είναι σπανίως θετική. Τις περισσότερες των περιπτώσεων ο ιδιώτης προμηθεύεται ένα κοινό εντομοκτόνο που του σύστησε κάποιος ή είδε να διαφημίζεται αδιαφορώντας αν το συγκεκριμένο είδος φαρμάκου έχει μεγάλη ικανότητα να εξολοθρεύσει το είδος εντόμου που αντιμετωπίζει.

Έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χρησιμοποιήσει ; Αναλόγως του είδους απεντόμωσης που θα ακολουθηθεί χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός όπως και ο εξοπλισμός προστασίας του σώματος και προσώπου κάτι που προσθέτει επιπλέον έξοδα στον ιδιώτη.

Έχει τις απαραίτητες γνώσεις τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να γίνει σωστά η εφαρμογή και να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημά του ; Η απάντηση είναι αρνητική. Ένας ιδιώτης δεν μπορεί να έχει τις ίδιες γνώσεις με κάποιον επαγγελματία όσο αφορά τις τεχνικές, την βιολογία και συνήθειες των εντόμων. Ένας λανθασμένος χειρισμός του ιδιώτη μπορεί να οδηγήσει σε επέκταση του προβλήματος και όχι σε καταστολή.

Τι κινδύνους θέτει στον εαυτό του και στους γύρω του αν κάνει κάτι λάθος ; Η έλλειψη γνώσης χειρισμού φαρμάκων απεντόμωσης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας στον ίδιο, σε συνανθρώπους του και σε οικόσιτα ζώα. Πέρα από μια αλλεργική αντίδραση που είναι πιθανό να συμβεί, υπάρχει ο μεγάλος έμμεσος κίνδυνος δηλητηρίασης μέσω τροφίμων. Επίσης ένας κακός χειρισμός, μια παράβλεψη ή η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού μπορεί να οδηγήσει και σε βλάβες σε κτίρια και συσκευές.

Ποια εγγύηση έχω για το αποτέλεσμα της απεντόμωσης ;

Η Spiti Clean & Kill παρέχει εγγύηση καλού αποτελέσματος σε όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης. Εξηγούμε στον πελάτη τις πιθανότητες να αποτύχει μια διαδικασία ή αν χρειαστεί και επαναληπτική εφαρμογή ύστερα από την σωστή εκτίμηση του προβλήματος. Επαναλαμβάνουμε την επίσκεψη μας χωρίς κόστος εάν η αναποτελεσματικότητα οφείλεται καθαρά σε αστοχία της εφαρμογής εκ μέρους μας.

απεντομώσεις θεσσαλονίκη
Απεντόμωση Θεσσαλονίκη

Βιολογικός Καθαρισμός Θεσσαλονίκη Σκαθάρι φοινικών ακάρεα αντιμετώπιση ψύλλων απεντομώσεις Χαλκιδική απεντομώσεις θεσσαλονίκη απεντόμωση για κατσαρίδες απολυμάνσεις θεσσαλονίκη απολύμανση covid εντομοπαγίδες καταπολέμηση μυρμηγκιών κατσαρίδες στην κουζίνα κοριοί κουνούπια μυοκτονία μυρμήγκια στο σπίτι μύγες απωθητικό ξανθές κατσαρίδες ποντίκια αντιμετώπιση ποντικοπαγίδες σαμιαμίδι εξόντωση σαρανταποδαρούσες εξόντωση σκνίπες σκουλήκια υγρασίας σκόρος αντιμετώπιση σφήκες τσιμπήματα φάρμακο για κουνούπια φιδοαπωθητικά ψαράκια έντομα ψύλλοι

Βρείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/spiticleanandkill