Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ – Σαλονιού Θεσσαλονίκη

Το σαλόνι μας είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού μας. Δαπανούμε πολλές ώρες στο καναπέ μας ξαπλώνοντας, τρώγοντας, πίνοντας, παίζοντας ή απολαμβάνουμε τον μεσημεριανό ύπνο μας. Όλες αυτές οι δραστηριότητες μας έχουν ως αποτέλεσμα το ύφασμα του σαλονιού μας να λερώνεται, να θαμπώνεται, να αποθηκεύει μικρόβια και δυσοσμίες. Λεκέδες από φαγητά, ποτά, σκόνες, ακαθαρσίες από τα ρούχα και τα παπούτσια μας,  ιδρώτας, και πολλά άλλα υπάρχουν σε κάθε καναπέ όσο και όμορφος και “καθαρός” να μας φαίνεται οπτικά.

Η λύση είναι μία : Το σαλόνι μας να χρειάζεται βαθύ καθάρισμα , τα κατάλληλα απορρυπαντικά-ξελεκιαστικά και τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκούπα extraction) για να απομακρυνθούν όλες οι ακαθαρσίες, λεκέδες αλλά και να γίνει απολύμανση- απόσμηση για μικρόβια και δυσάρεστες μυρωδιές.

Βιολογικός καθαρισμός καναπέ: Γιατί είναι απαραίτητος ?

Ο βαθύς καθαρισμός από την Spiti bioClean βοηθάει στην αναζωογόνηση και συντήρηση του υφάσματος του σαλονιού, στην αφαίρεση λεκέδων, δυσοσμιών και ακαθαρσιών με αποτέλεσμα μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση για να τον απολαμβάνετε σαν καινούριο για αρκετό καιρό ακόμα!

Από πλευράς υγιεινής ο βαθύς καθαρισμός του καναπέ μας ισούται και με απολύμανση από βλαβερούς και αλλεργιογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα και τα περιττώματα τους, βακτήρια, μύκητες κ.ά.

βιολογικός καθαρισμός καναπέ
UPHOLSTERY BIO-CLEANING SERVICES IN THESSALONIKI

βιολογικός καθαρισμός καναπέ / σαλονιού Στο Σπίτι : Πως Γίνεται και ποιος είναι πιο αποτελεσματικός ?

Η επιλογή καθαρισμού ενός καναπέ – σαλονιού μεταξύ των δύο μεθόδων: “Στεγνού” ή “Υγρού” μπερδεύει τον καταναλωτή. Η απάντηση είναι ότι επιλέγετε και τις δύο μεθόδους με βάση τις ανάγκες σας.

Ο Στεγνός καθαρισμός επιλέγεται όταν χρειαζόμαστε το ύφασμα να καθαριστεί από ψίχουλα, σκόνες, ακάρεα, επιφανειακούς λεκέδες και τρίχες. Η μέθοδος του Υγρού καθαρισμού είναι μια πιο ολοκληρωμένη μέθοδος , πιο βαθύς καθαρισμός σε σύγκριση με τον Στεγνό καθώς μπορεί να αφαιρέσει και επίμονους και δύσκολους λεκέδες, ούρα, λάδι, καφέ, σωματικά υγρά, κ.α. 

Στον Στεγνό καθαρισμό αρχικά χρησιμοποιείται σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με ειδικά φίλτρα HEPA και κάδο νερού. Η ισχυρή αναρρόφηση και τα φίλτρα αποβάλλουν σκόνες, τρίχες, ακάρεα και τα περιττώματα τους και άλλα μικροσωματίδια σε βάθος του υφάσματος.

Το στάδιο της αναρρόφησης γίνεται ιδανικά από επαγγελματικές σκούπες – ατμοκαθαριστές με μεγάλη ισχύ (Watt), ειδικά εξαρτήματα και φίλτρα, και όχι από οικιακές συσκευές χαμηλής ισχύος οι οποίες και δεν έχουν τα κατάλληλα φίλτρα συγκράτησης μικροοργανισμών.

Μετά την λεπτομερή αναρρόφηση , σε δεύτερο στάδιο, έπεται ο ατμός ώστε να απολυμάνει το ύφασμα σκοτώνοντας όλους τους μικροοργανισμούς (ακάρεα, μύκητες, βακτήρια, κ.α). Με τον ατμό και με βοήθεια βούρτσας και πανιού είναι εύκολο να  καθαριστούν και επιφανειακοί μικρο-λεκέδες.

Ο ατμοκαθαριστής που χρησιμοποιεί η εταιρία μας Spiti bioClean για τον καθαρισμό σαλονιού και στρώματος είναι σκούπα ισχυρής αναρρόφησης με 3 φίλτρα (φίλτρο HEPA 14 ) συγκράτησης σκόνης, ακάρεων και μικροσωματιδίων με απόδοση 99,99 % και κάδο νερού καθώς και παροχή ατμού με πίεση 5 bar και θερμοκρασία 100 με 120 βαθμών Κελσίου.

Ο Υγρός Βιολογικός καθαρισμός καναπέ περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  1. Ξηρή Αναρρόφηση για να απομακρυνθούν σκόνες, ψίχουλα και ξηρά μικροσωματίδια με ειδική σκούπα με 3 διαφορετικά φίλτρα συγκράτησης.
  2. Προ-ψεκασμός του υφάσματος με τα κατάλληλα ξελεκιαστικά απορρυπαντικά προϊόντα για να καταπολεμηθούν μέχρι και οι πιο επίπονοι λεκέδες που είναι οπτικά ορατοί όπως ούρα, μελάνια, λάδι, καφές, λεκέδες από φαγητά και αναψυκτικά και άλλα. Στην συνέχεια αναρρόφηση αυτών με την σκούπα extraction και αφαίρεση των λεκέδων.
  3. Χρήση επαγγελματικής σκούπας Αναρρόφησης – Ψεκασμού (extraction Karcher) κατά την οποία ένα διάλυμα καθαριστικού και ξεβγαλτικού ψεκάζεται στο ύφασμα και αναρροφάται ταυτόχρονα αποβάλλοντας την υγρασία μαζί με όλες τις ακαθαρσίες/λεκέδες.
  4. Στέγνωμα καναπέ για χρήση
παρακολουθήστε το βίντεο με τα στάδια ενός βιολογικού καθαρισμού καναπέδων.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ σΤΟ YOUTUBE

https://www.youtube.com/@Spiti_bioClean

Το σαλόνι θα πρέπει να στεγνώσει 100% από υγρασία πριν χρησιμοποιηθεί. Το στέγνωμα γίνεται με έκθεση στον ήλιο ή με βοήθεια συσκευής αφύγρανσης – θέρμανσης . Το στέγνωμα (ξήρανση) αναλόγως τον τύπου του υφάσματος θα διαρκέσει από 3 έως 12 ώρες. Η εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό που βοηθά στο στέγνωμα τους κρύους μήνες.

*Τα απορρυπαντικά προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά με απολυμαντικές ιδιότητες, απολύτως ασφαλή για το δέρμα και για όλες τις ίνες υφασμάτων σαλονιών (φυσικές ή τεχνητές) χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ξεθωριάσματος. Χρησιμοποιούμε προϊόντα της μεγαλύτερης εταιρίας καθαριστικών προϊόντων στον κόσμο Chemspec.

upholstery cleaning Thessaloniki

Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Θέρμη, Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Περαία, Εύοσμο, Συκιές, Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Πανόραμα, Βασιλικά, Μεσημέρι, Καλοχώρι, Νεάπολη, Πολίχνη, Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Μηχανιώνα, Επανομή κ.ά. )

Τιμές Βιολογικού καθαρισμού σαλονιών – καναπέδων

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Spiti bioClean :

  • ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ : 30€
  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 4 ΣΤΑΔΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
  • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΑΠΕ : +9€/ΘΕΣΗ (Δείτε Περισσότερα εδώ)
  • ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΚΑΝΑΠΕ: +6€/ΘΕΣΗ
  • ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ 25% ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ
  • ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ 20% ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
  • ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ 30% ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ (μόνο σκελετό)
Πολυθρόνα / Μπερζέρα : 15€Καρέκλα / Σκαμπό 5€
Καναπές Διθέσιος (~ 1,00-1,60m) : 30€Καναπές Τριθέσιος (~1,60-2,20m) : 40€
Καναπές Τετραθέσιος (~2,50m) ή Γωνιακός μικρός (2,00 x 1,60m) : 50€Καναπές Γωνιακός μεσαίος (~2,20 x 1,80) : 60€
Συνδυασμός Διθέσιου & Τριθέσιου : 60€Καναπές Γωνιακός μεγάλος (~ 2,70 x 2,00) : 75€

**οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φ.π.α.
Εικόνες Πριν και Μετά τον Βιολογικό Καθαρισμό Καναπέδων από την Spiti bioClean :
cleaning couch company thessaloniki
upholstery cleaning services in Thessaloniki

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην GALLERY

https://spitibioclean.gr/gallery/
πριν και μετά τον βιολογικό καθαρισμό
katharismos kanape
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ & ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ ΚΑΙ 20% !
spiti bioclean
https://spitibioclean.gr

Βρείτε μας στο Facebook , YouTube , Tik Tok & Instagram :